Karl Lagerfeld face reclamă unui brand de maşini - VIDEO

Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei de modă pariziene Chanel, apare într-o reclamă pentru un brand de maşini germane, care se vor vinde într-o serie numită Style, informează femalefirst.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld face reclamă unui brand de maşini - VIDEO

Karl Lagerfeld face reclamă unui brand de maşini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Lagerfeld va promova modelele Golf şi Polo ale companiei Volkswagen.

În spoturile publicitare designerul apare alături de Baptiste Giabiconi, una dintre persoanele care l-au inspirat în procesul de creaţie.

Giabiconi subliniază în reclamă că maşinile sunt mai degrabă "stilate" decât "germane", aşa cum Lagerfeld este mai degrabă "el însuşi" decât "francez".

Lagerfeld este cunoscut pentru influenţa sa asupra modei, la nivel global, dar şi pentru proiectele sale din afara acestei lumi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici