Kate şi William s-au întâlnit cu mai multe vedete la Los Angeles. Ce le-a urat cuplul regal soţilor Beckham - FOTO

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, ducesa Catherine, s-au întâlnit cu mai multe vedete în acest weekend, în timpul vizitei lor la Los Angeles, printre care s-au numărat David Beckham, Nicole Kidman şi Rob Lowe.

865 afișări
Imaginea articolului Kate şi William s-au întâlnit cu mai multe vedete la Los Angeles. Ce le-a urat cuplul regal soţilor Beckham - FOTO

Kate şi William s-au întâlnit cu mai multe vedete la Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William le-a urat lui David şi Victoriei Beckham mult "noroc" cu bebeluşul lor care urmează să se nască în curând, informează femalefirst.co.uk.

Fotbalistul britanic s-a prezentat la recepţia dată în cinstea ducilor de Cambridge fără soţia sa, care urmează să nască săptămâna viitoare.

David Beckham, care, alături de Victoria, a fost prezent la nunta regală de la Londra, din luna aprilie, le-a spus ducilor de Cambridge că soţia sa era prea obosită şi nu a putut participa la recepţie.
"Victoria şi-a dorit mult să vină, dar era foarte obosită. Vă transmite, totuşi, dragostea ei", le-a spus fotbalistul prinţului William şi ducesei Catherine.

"Nu fi prostuţ. Te rog să îi transmiţi toată dragostea noastră şi mult noroc în toate", i-a răspuns prinţul William.

Cuplul regal s-a întâlnit şi cu alte vedete, de la sosirea la Los Angeles, vineri.

Astfel, sâmbătă, Billy Zane, Rob Lowe, Joe Jonas, Jennifer Love Hewitt şi Zoe Saldana i-au aşteptat pe prinţul William şi pe soţia acestuia la Santa Barbara Polo & Racquet Club, unde cuplul regal a ajuns cu elicopterul.

"Catherine şi cum mine am fost foarte ocupaţi în ultimele zile, aşa că ideea unei după-amieze libere este minunată pentru mine", a declarat prinţul William într-un scurt discurs.

Sâmbătă noaptea, cuplul regal şi-a făcut apariţia la evenimentul BAFTA Brits to Watch, unde Catherine a purtat o rochie marca Alexander McQueen şi o pereche de cercei împrumutată de la regina Elizabeth a II-a.

La acest eveniment, prinţul William şi soţia sa s-au întâlnit cu mai multe vedete hollywoodiene, printre care Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Jack Black şi Tom Hanks.

Pe de altă parte, la eveniment a fost prezentă şi celebra actriţă Nicole Kidman, care s-a declarat încântată de cuplul regal britanic.

"Cred că sunt minunaţi, pur şi simplu te fac să zâmbeşti", a declarat Kidman.

Pe 1 iulie, prinţul William şi soţia sa, Kate, şi-au început vizita oficială în Canada, primul turneu în calitate de cuplu regal, iar vineri au sosit în SUA, vizita urmând să se încheie duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici