Kate Upton, sexy într-o reclamă Mercedes. Cum reuşeşte să-şi spele maşina - VIDEO

În 2012, Kate Upton a fost plasată de AskMen pe locul trei al celor mai dorite femei din lume. Acum, Mercedes-Benz a apelat la fotomodel pentru una dintre reclamele de la Super Bowl.

1308 afișări
Imaginea articolului Kate Upton, sexy într-o reclamă Mercedes. Cum reuşeşte să-şi spele maşina - VIDEO

Kate Upton, sexy într-o reclamă Mercedes. Cum reuşeşte să-şi spele maşina - VIDEO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Reclamele din timpul Super Bowl-ului sunt un eveniment în sine pentru americani iar marile companii investesc sume exorbitante pentru promovare, informează Business Insider.

Mercedes Benz a decis să se folosească de imaginea lui Kate Upton pentru reclama din acest an.

Astfel, deşi la început pare că fotomodelul îşi spală maşină, totuşi ea reuşeşte acelaşi lucru fără prea mare efort, folosindu-se doar de farmecul ei.

Clipul postat deja pe Youtube este doar un trailer pentru reclama care va fi prezentată pe 3 februarie, în timpul Super Bowl-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici