IMAGINI AMUZANTE: Cum reacţionează o pisică prima dată când vede zăpadă - VIDEO

Reacţia unui motan care simte pentru prima dată zăpada sub picioare a devenit virală pe Youtube. Pisoiul Fletcher observă pentru prima dată cum este să meargă pe zăpadă şi are o serie de reacţii neaşteptate.

17944 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE: Cum reacţionează o pisică prima dată când vede zăpadă - VIDEO

IMAGINI AMUZANTE: Cum reacţionează o pisică prima dată când vede zăpadă

Un britanic s-a gândit să filmeze primul contact pe care motanul său, Fletcher, l-a avut cu zăpada.

Dacă la prima vedere a zăpezii Fletcher este un pic timid, pisoiul îşi face curaj şi începe să bătătorească omătul în stânga şi în dreapta, testând adâncimea acestei noi descoperiri.

Pe măsură ce îşi dă seama că zăpada de sub picioarele sale nu reprezintă un pericol, Fletcher se aventurează în întreaga curte a casei şi ia la rând fiecare metru pătrat al perimetrului.

La un moment dat, motanul reuşeşte să îşi dea seama că zăpada din curte provine de undeva de sus şi priveşte curios către cer. Momentul nu durează prea mult, deoarece Fletcher trece din nou la alergat şi bătătorit zăpada.

"Am vrut să verific curtea din spatele casei mele. Cu ocazia asta am decis să îi fac cunoştinţă lui Fletcher cu zăpada şi să filmez toată treaba", spune britanicul care a încărcat filmuleţul pe Youtube.

Filmul cu Fletcher care face cunoştinţă pentru prima dată cu zăpada a avut mare succes, acesta strângând peste un milion de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici