Jodie Foster, la 50 de ani: Cum arată în prezent actriţa. Speculaţia legată de Mel Gibson - FOTO

Jodie Foster se menţine într-o formă fizică deosebită la vârsta de 50 de ani. Actriţa a primit recent Globul de Aur pentru întreaga carieră.

8094 afișări
Imaginea articolului Jodie Foster, la 50 de ani: Cum arată în prezent actriţa. Speculaţia legată de Mel Gibson - FOTO

Jodie Foster (Imagine: Hepta)

La Gala Globul de Aur, Jodie Foster a vorbit despre faptul că este gay şi i-a mulţumit fostei sale iubite, Cydney Bernard.

"Îţi mulţumesc, Cyd. Sunt atât de mândră de familia noastră modernă, de uimitorii noştri fii, Charlie şi Kit, care sunt motivul meu de a trăi şi de a evolua", a spus actriţa, sub privirile mândre ale copiilor ei, care se aflau în public.

După Gala Globul de Aur, a apărut speculaţia că Mel Gibson ar fi tatăl biologic al celor doi fii ai actriţei, Charles, în vârstă de 14 ani, şi Kit, în vârstă de 12 ani, informează dailymail.co.uk.

Mel Gibson a stat la aceeaşi masă cu Jodie Foster şi fiii acesteia la Gala Globul de Aur. Starul din Mad Max şi actriţa sunt prieteni buni de mulţi ani, iar Jodie Foster a fost una dintre puţinele persoane care l-au sprijinit pe Mel Gibson după acuzaţiile aduse acestuia de antisemitism şi după scandalul iscat de tratamentul abuziv pe care acesta i l-a administrat Oksanei Grigorieva, fosta sa soţie şi mama ultimului său copil, Lucia (3 ani).

New York Post a citat un genealogist amator care a susţinut că cei doi copii ai lui Jodie Foster "seamănă cu Gibson, dar mai blonzi".

Jodie Foster şi Mel Gibson au devenit prieteni în 1994 când cei doi au jucat în "Maverick".

"Este incredibil de iubitor şi sensibil. Am ştiut din prima clipă în care l-am întâlnit că îl voi iubi pentru restul vieţii mele", a afirmat Jodie Foster despre Mel Gibson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici