Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul de altădată: Cum arată actorul după terminarea ultimului său film - FOTO

Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul care l-a consacrat, după ce a slăbit drastic pentru un rol. Actorul a terminat filmările la pelicula "The Dallas Buyer's Club", în care a jucat un electrician homofob, bolnav de SIDA.

36130 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul de altădată: Cum arată actorul după terminarea ultimului său film - FOTO

Matthew McConaughey (Imagine: Hepta)

După ce a ajuns la greutatea de aproximativ 60 de kilograme pentru rolul lui Ron Woodroof din filmul "The Dallas Buyer's Club", actorul a mărturisit că se află doar cu 2 kilograme în minus faţă de ţinta sa pentru această perioadă, informează dailymail.co.uk.

Matthew McConaughey a apărut la Festivalul de Film Sundance, din Park City, Utah, pentru a-şi promova ultima peliculă.

El a vorbit despre recentele declaraţii ale prietenului său Lance Armstrong, care a recunoscut că s-a dopat: "Prima mea reacţie a fost să fiu supărat", a afirmat actorul, precizând că vrea să fie "delicat" în ceea ce priveşte subiectul.

"Am fost furios. Apoi a început să-mi pară rău pentru el. La început am luat totul personal, ceea ce fiecare cred că a făcut. Pentru el nu a fost ceva personal pentru că trăia în minciună. A fost o întreagă faţadă pe care trebuia să o poarte pe umeri", a precizat McConaughey.

El şi Armstrong au fost foarte apropiaţi, petrecând vacanţe împreună, antrenându-se împreună şi chiar lucrând amândoi, în special pentru fundaţia de caritate a ciclistului, Livestrong.

"Ceea ce am realizat este că cei care au privit personal problema nu au dreptate. Ce ar fi putut el să facă? Să mă cheme şi să-mi spună: <<Uite, omule, am făcut-o, dar să nu-i spui nimănui>>. Atunci aş fi avut într-adevăr un motiv să fiu supărat pe el: <<Vrei să port asta cu mine?>>", a afirmat actorul.

Referitor la aspectul său fizic, Matthew McConaughey a declarat pentru revista People: "Îmi place să mă lupt. E vremea să mă lupt acum. Am avut 61 de kilograme, acum am 68, am terminat filmul, aşa că încerc să-mi revin".

Actorul a mărturisit că a savurat din plin cheeseburger-ul pe care l-a mâncat după ce filmul a fost gata: "Asta a fost. Am luat cheeseburger-ul şi am stat 25 de minute pentru a-l savura", a precizat actorul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici