SUFLETE PERECHE: Cupluri celebre care sunt imaginea fidelă a jumătăţilor lor - GALERIE FOTO

"Cine se aseamănă, se adună", spune un proverb clasic. Iar asta este valabil şi în lumea vedetelor. David şi Victoria Beckham sunt împreună de 16 ani, iar despre Brad Pitt şi Angelina Jolie se spune că sunt o entitate. Iar acestea nu sunt singurile cupluri celebre la care se observă cu ochiul liber faptul că partenerii seamănă.

7180 afișări
Imaginea articolului SUFLETE PERECHE: Cupluri celebre care sunt imaginea fidelă a jumătăţilor lor - GALERIE FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul Daily Mail a realizat o galerie foto cu astfel de cupluri:

Victoria şi David Beckham sunt împreună de 16 ani, iar numele lor reprezintă deja o marcă. Ei au împreună patru copii, trei băieţi şi o fetiţă.

Când au devenit un cuplu au luat pe toată lumea prin surprindere, însă cei doi au dovedit că sunt o pereche solidă. Sunt împreună de şapte ani şi cresc împreună trei copii adoptaţi, Maddox, Pax, Zahara, şi trei copii biologici, Shiloh, Knox, şi Vivienne.

VEZI AICI ALTE CUPLURI

Deşi formează un cuplu de puţin timp, se pare că Liz Hurley a reuşit să-l transforme pe Shane Warne într-o copie fidelă a ei.

Se pare că şi Cindy Crawford şi-a găsit jumătatea, asemănarea cu soţul ei, Rande Gerber, fiind evidentă. Cei doi au împreună doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici