Katy Perry şi Orlando Bloom s-au DESPĂRŢIT

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom s-au despărţit după un an de relaţie, informează mai multe site-uri din presa străină, citând o sursă apropiată celor doi.

9873 afișări
Imaginea articolului Katy Perry şi Orlando Bloom s-au DESPĂRŢIT

Katy Perry şi Orlando Bloom s-au DESPĂRŢIT (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Un reprezentant al celor doi a confirmat vestea, marţi, pentru Us Weekly, însă niciunul dintre artişti nu a făcut vreo declaraţie pe marginea acestui subiect.

Potrivit Daily Mail, acesta a declarat în numele celor doi: ”Înainte ca zvonurile şi ştirile false să explodeze, putem confirma că Orlando şi Katy au luat o pauză respectuoasă, iubitoare, în acest moment”.

Cu toate acesta, cuplul şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al galei de decernare a premiilor Oscar în acest weekend, împreună.

Şi anul trecut, în luna noiembrie, au existat speculaţii potrivit cărora cei doi şi-ar fi sfârşit relaţia.

"Nu mult după Halloween, Orlando s-a confesat prietenilor că a decis să rupă relaţia. Le-a spus că nu e pregătit să se căsătorească şi să aibă copii", relatase atunci o sursă pentru revista In Touch.

O altă sursă apropiată vedetelor declarase că Perry ar fi mărturisit că drumurile lor în viaţă nu se intersectau şi că au luat decizia de a se despărţi.

Atât Katy, în vârstă de 32 de ani, cât şi Orlando, la cei 40 de ani ai săi, au mai fost căsătoriţi înainte. Cântăreaţa a avut un mariaj alături de comediantul şi actorul Russell Brand, mariaj care s-a destrămat în 2011, iar Orlando a fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are un fiu în vârstă de cinci ani, pe nume Flynn. Orlando şi Miranda au divorţat în urmă cu aproape trei ani.

Katy şi Orlando au fost văzuţi împreună în vacanţe prin întreaga lume şi, bineînţeles, la evenimentele importante. De asemenea, Bloom a mers să o susţină pe Katy chiar şi la Convenţia Naţională Democrată, unde cântăreaţa a avut un concert live.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici