Ken, în vârstă de 50 de ani, va încerca să o cucerească din nou pe Barbie

Păpuşa Ken, considerată o versiune masculină a lui Barbie, va împlini în acest an vârsta de 50 de ani şi intenţionează să o recucerească pe celebra lui parteneră blondă, a anunţat, joi, compania Mattel, cel mai mare producător de jucării din lume.

299 afișări
Imaginea articolului Ken, în vârstă de 50 de ani, va încerca să o cucerească din nou pe Barbie

Noua campanie Mattel: Ken, în vârstă de 50 de ani, va încerca să o cucerească din nou pe Barbie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul a fost făcut cu ocazia inaugurării Salonului internaţional al jucăriilor, organizat în acest an în oraşul german Nürnberg.

Începând din 1961, păpuşile Ken au fost comercializate de compania Mattel în diverse ţinute, care variau de la costumul clasic de culoare închisă până la slipul de baie roşu şi pantalonii disco din anii '80, însă chipul păpuşii nu a îmbătrânit deloc în această jumătate de secol.

Potrivit biografiei oficiale, Ken, în ciuda imaginii sale de "ginere ideal", nu s-a căsătorit niciodată cu Barbie, în vârstă de 52 de ani, aceasta purtând rochii de mireasă "doar pentru a le face pe plac prietenilor ei care sunt croitori".

Potrivit spiritului din epocă, cele două personaje s-au "despărţit" în 2004, optând pentru o viaţă de celibatar. Ca o marcă a vremurilor prezente, cu ajutorul unui profil pe Facebook şi al unui cont pe Twitter, Ken va porni în 2011 într-o nouă aventură, cu scopul de a o recuceri pe Barbie.

Salonul internaţional al jucăriilor de la Nürnberg, rezervat exclusiv profesioniştilor, este cel mai mare eveniment din lume din domeniul jucăriilor şi va fi deschis până marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici