Kylie Minogue, aproape goală într-un nou videoclip - FOTO, VIDEO

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a lansat, marţi, un nou videoclip - Flower - pentru a sărbători 25 de ani de carieră. Artista, cunoscută pentru ţinutele sexy şi provocatoare afişate în videoclipuri şi în timpul turneelor, a preferat pentru această apariţie un look senzual.

7885 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, aproape goală într-un nou videoclip - FOTO, VIDEO

Kylie Minogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totuşi, australianca apare nud în acest videoclip filmat alb-negru, scrie The Sun.

Kylie Minogue nu se sfieşte să-şi arate silueta într-o rochie extrem de transparentă în imagini surprinse peste tot în natură.

Potrivit sursei citate, cântecul pare să fie dedicat unui viitor copil. "Copil îndepărtat, floarea mea. Poţi să mă simţi cum respir viaţă spre tine. Ştiu că într-o zi mă vei uimi", sunt versurile refrenului cântecului.

Single-ul Flower promovează albumul "The Abbey Road Sessions", care marchează cei 25 de ani de prezenta scenica ai artistei. Piesa nu este nouă, ea fiind înregistrată pentru materialul "X" din 2008, însă nu a mai ajuns pe varianta finala a CD-ului. Piesa a fost totuşi cântată în turneul din acelaşi an.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici