Kylie va primi Ordinul de Cavaler al Artelor şi Literelor, în Franţa

Cântăreaţa Kylie Minogue va primi distincţia de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor, în Franţa, pentru "contribuţia ei la dezvoltarea culturii franceze", informează BBC News online.

30 afișări
Imaginea articolului Kylie va primi Ordinul de Cavaler al Artelor şi Literelor, în Franţa

Kylie va primi Ordinul de Cavaler al Artelor şi Literelor, în Franţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Cultura franceză m-a influenţat puternic şi am avut mereu un respect colosal pentru artele şi oamenii din Franţa", a declarat Minogue, subliniind că este "profund onorată" de primirea distincţiei.

Ceremonia în care Minogue va primi premiul va avea loc la Paris, în 5 mai. Christine Albanel, ministrul francez al Culturii şi Comunicaţiilor, îi va înmâna cântăreţei premiul.

Turneul mondial al lui Kylie Minogue va debuta la Paris, în 6 mai. Turneul KYLIEX2008 va include anul acesta şi România, unde Kylie va susţine un concert pe Stadionul Cotroceni, din Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe 17 mai.

Printre artiştii celebri care au fost onoraţi cu acest premiu se numără Bob Dylan, Meryl Streep şi Uma Thurman.

Ordinul Artelor şi Literelor este oferit artiştilor şi scriitorilor care au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea acestor domenii în Franţa şi la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici