L-au surprins camerele de trafic pe Bigfoot? Ce arată imaginile surprinse într-o zonă montană a unui stat american

Departamentul de Transporturi al statului Washigton susţine că este posibil să fi surprins pe camerele de trafic o creatură cunoscută cu numele de Bigfoot, în zona de munte din Sherman Pass, informează Huffington Post.

2702 afișări
Imaginea articolului L-au surprins camerele de trafic pe Bigfoot? Ce arată imaginile surprinse într-o zonă montană a unui stat american

Imagine cu Bigfoot luată de camerele de trafic într-o zonă montană a statului Washington

Imaginea a fost suprinsă într-o zonă îndepărtată a statului Washigton, un loc în care e puţin probabil să apară Bigfoot.

Departamentul de Transporturi al statului Washigton a postat imaginea pe Twitter cu ceea ce pare să fie o persoană sau Sasquatch (cunoscut şi sub denumirea de Bigfoot - n.r.) ori o creatură cu o formă umanoidă pe un drum naţional la Sherman Pass, în regiunea îndepărtată din nord-estul statului.

„Sasquatch zărit!!! Nu sunt superstiţios... doar un pic mirat. Aţi mai observat vreodată ceva ciudat pe camerele noastre de trafic din Sherman Pass? Dacă vă uitaţi cu atenţie la bradul din stânga pare să fie o creatură care seamănă cu Sasquatch... Vă lăsăm pe voi să decideţi!”, arată tweet-ul Departamentului de Transporturi al statului Washigton.

Plugurile Departamentului de Transporturi au mers în acea zonă, însă dacă Bigfoot a fost acolo, atunci el sau ea plecase din acel loc până a ajuns echipajul.

„Ne-am reîntors la Sherman Pass! Am făcut mai multe ture şi chiar ne-am oprit în vârful crestei, aproape de cameră pentru a vedea dacă îl găsim pe Sasquatch. Nu am avut un aşa noroc, însă a fost totuşi un drum cu peisaje frumoase. Se vedeau crestele de munte deszăpezite”, arată Departamentul de Transporturi, într-o altă postare pe Twitter.

La prima vedere, părea că acel Sasquatch ar fi fost doar o iluzie optică dată de brad şi de reflexia luminii. Într-adevăr, această captură de ecran făcut pe la începutul lunii de asemenea arată ceva care ar părea să aibă forma lui Bigfoot, în acelaşi loc. Imaginea fusese postată pe Twitter de jurnalistul Tom Sher de la postul KREM 2 News din Spokane.

Cu toate acestea, nici aceste capturi de ecran nu sunt edificatoare. Departamentul de Transporturi al statului Washigton a promis că peva oferi pe viitor mai multe detalii despre subiect.

Foto Departamentul de Transporturi al statului Washigton pe Twitter

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici