Ladies vorbeşte despre muzica clasică la videochat-ul apropo.ro

Trupa Ladies vine miercuri, de la ora 19.00, la videochat-ul Apropo.ro pentru a le dezvălui internauţilor noutăţi despre stilul muzical pe care îl abordează.

319 afișări
Imaginea articolului Ladies vorbeşte despre muzica clasică la videochat-ul apropo.ro

Ladies vorbeşte despre muzica clasică la videochat-ul apropo.ro (Imagine: apropo.ro)

Userii site-ului www.apropo.ro au întâlnire cu fetele de la Ladies, care le vor vorbi fanilor despre cum se îmbină look-ul cu muzica şi ce înseamnă trecerea de la formaţia A.S.I.A la un nou grup muzical.

Accesând http://videochat.apropo.ro/, utilizatorii pot afla cum au descoperit cele două fete că muzica clasică are succes la publicul din România.

De asemenea, pot afla amănunte despre ce planuri de viitor au şi ce înseamnă cariera pentru ele.

Trupa Ladies este formată din Anca Neacşu şi Ianna Novac, cele doua fete au facut parte din trupa A.S.I.A.

Stilul opera pop abordat de fete este un gen muzical mai puţin comercial în România.

După Anda Adam, Puya şi GuessWho, Montuga, Laura Andreşan, Alb Negru, Laura Cosoi, Voltaj, Ladies continuă seria invitaţilor la videochat-ul Apropo.ro

Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici