Lady Gaga a lansat piesa "Perfect Illusion": Starul anunţă colaborarea cu Florence Welch - VIDEO

Lady Gaga a lansat piesa "Perfect Illusion" şi a anunţat că a înregistrat un duet cu Florence Welch, solista formaţiei indie rock Florence and the Machine, ce va figura pe viitorul album al cântăreţei americane, relatează vogue.co.uk.

777 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a lansat piesa "Perfect Illusion": Starul anunţă colaborarea cu Florence Welch - VIDEO

Lady Gaga a lansat piesa "Perfect Illusion": Starul anunţă colaborarea cu Florence Welch - VIDEO

"Cred că o să vă placă duetul", a dezvăluit Lady Gaga pentru show-ul de dimineaţă de pe postul Radio 1, găzduit de Nick Grimshaw. "Voiam de mult să înregistrez o piesă alături de Florence. Veţi vedea despre ce e vorba. Mă gândeam cu cine aş vrea să cânt. Cred că are una dintre cele mai bune voci în acest moment. E incredibilă", a adăugat Gaga.

De asemenea, Lady Gaga a lansat piesa "Perfect Illusion" în cadrul aceluiaşi show la radio.

Cântăreaţa Lady Gaga, câştigătoare a şase premii Grammy, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy. Artista a câştigat recent şi un Glob de Aur pentru rolul din serialul "American Horror Story".

Lady Gaga a fost nominalizată în 2016 şi la Oscaruri, la categoria "Cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground".

Florence Leontine Mary Welch este o cântăreaţă şi textieră engleză ce şi-a cunoscut faima ca solistă a formaţiei indie-rock Florence and the Machine. Albumul de debut al trupei, intitulat ”Lungs” a fost lansat în anul 2009. La data de 17 ianuarie 2010, albumul a devenit lider în Anglia, la 28 de săptămâni consecutive de când intrase în top. Cel de-al doilea album al formaţiei, intitulat ”Ceremonials”, lansat în octombrie 2011, a debutat ca numar unu în Regatul Unit al Marii Britanii şi al şaselea în Statele Unite ale Americii. Cel de-al treilea album al formaţiei, intitulat "How Big, How Blue, How Beautiful" a fost lansat in iunie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici