Lady Gaga a lansat un nou single. ASCULTĂ AICI "Edge of Glory"

Lady Gaga a lansat luni, pe canalul personal de Youtube, cel de-al treilea single de pe albumul "Born This Way".

270 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a lansat un nou single. ASCULTĂ AICI "Edge of Glory"

Lady Gaga a lansat un nou single. ASCULTĂ AICI "Edge of Glory"

Cântăreaţa a lansat doar varianta audio a piesei "Edge of Glory". Spre deosebire de melodiile lansate până acum de pe noul său album, care au avut versuri şocante pentru mulţi, "Edge of Glory" este o piesă de dragoste.

Vedeta a mai lansat două piese de pe cel mai recent album al său, "Born This Way" şi "Judas", ambele foarte controversate. Pentru "Judas" Lady Gaga a fost acuzată de blasfemie, deoarece conţine versuri precum: "Vreau să te iubesc/ Dar ceva mă îndepărtează de tine/ Iisus este virtutea mea, şi Iuda este demonul de care mă agăţ......Oh, el este atât de crud/ Dar sunt încă îndrăgostită de Iuda".

Noul album al cântăreţei Lady Gaga se intitulează "Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai. "Born This Way" este al doilea album de studio din cariera cântăreţei Lady Gaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici