Lady Gaga îşi începe noul turneu mondial cu un concert în Coreea de Sud

Cântăreaţa pop americană Lady Gaga a anunţat, miercuri, pe contul ei de Twitter, primele date din noul ei turneu mondial, care va debuta pe 27 aprilie, cu un concert pe care îl va susţine la Seul, în Coreea de Sud.

218 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga îşi începe noul turneu mondial cu un concert în Coreea de Sud

Lady Gaga îşi începe noul turneu mondial cu un concert în Coreea de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turneul "Born This Way Ball", care promovează albumul "Born This Way", al doilea material de studio al cântăreţei americane, va include 110 concerte.

În afară de Coreea de Sud, primele 11 destinaţii din acest turneu, dezvăluite miercuri, o vor duce pe artistă în Japonia, Hong Kong, Singapore, Australia şi Noua Zeelandă.

"Concertul «Born This Way Ball» va fi pus în scenă de 110 ori în lume. Primele date sunt anunţate astăzi (miercuri, n.r.), iar următoarele vor fi făcute cunoscute curând", a anunţat Lady Gaga într-un mesaj postat pe contul ei de Twitter, care este urmărit de circa 19 milioane de utilizatori.

Cântăreaţa a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special vestimentare.

Ea este foarte implicată, totodată, în lupta pentru drepturile homosexualilor şi în cea contra hărţuirilor şi agresiunilor din şcoli.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici