Lady Gaga se căsătoreşte în vara acestui an. Cine este alesul cântăreţei - FOTO

Cântăreaţa Lady Gaga se va căsători cu iubitul ei în vara acestui an, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a artistei americane.

673 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga se căsătoreşte în vara acestui an. Cine este alesul cântăreţei - FOTO

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga şi Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut graţie rolului din serialul de televiziune "Vampire Diaries", au o relaţie care a început în septembrie 2011, după ce artista l-a invitat pe actor să apară în videoclipul piesei sale "You And I", informează thesun.co.uk.

Potrivit prietenilor acestora, relaţia dintre Lady Gaga şi Taylor Kinney a devenit una destul de serioasă, iar cei doi artişti intenţionează să se căsătorească, în momentul în care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai puţin aglomerate. Acest lucru s-ar putea produce în luna iulie.

Lady Gaga şi Taylor Kinney locuiesc deja împreună într-o vilă din Chicago, unde cântăreaţa îşi petrece convalescenţa după operaţia la şold, iar actorul filmează pentru un nou serial TV.

"Mi-a spus că el este alesul ei şi poţi să îţi dai seama de asta imediat ce îi vezi împreună. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. La început am crezut că el arăta mult prea bine pentru a fi un tip de treabă, dar acum cred că e un bărbat minunat. Din câte am auzit, şi nu cred că voi dezvălui un secret, se pare că ei sunt pregătiţi pentru a se căsători în acest an", a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a cântăreţei Lady Gaga.

"Există o perioadă în vara acestui an când în programul lui de filmări va exista o pauză, iar angajamentele ei concertistice şi de înregistrări vor fi minimale. Aşteptaţi-vă la un anunţ oficial cât de curând. Ea petrece mult timp la Chicago, pentru că Taylor trebuie să filmeze acolo", a adăugat Lady Starlight.

Lady Gaga a fost operată la sfârşitul lunii februarie din cauza unei fisuri apărute în cartilagiul de la şoldul drept, o afecţiune care a determinat-o pe artista americană să îşi anuleze toate concertele rămase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball", început în urmă cu doi ani.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august anul trecut, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici