Lady Gaga şochează din nou: homosexualitate, blasfemie, bondage în noul videoclip - VIDEO

Controversata cântăreaţă a stârnit valuri de comentarii odată cu apariţia noului ei videoclip, în care apare înghiţind mătănii, legând un bărbat de pat şi experimentând bondage-ul, scrie dailymail.co.uk.

178 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga şochează din nou: homosexualitate, blasfemie, bondage în noul videoclip - VIDEO

Lady Gaga şochează din nou: homosexualitate, blasfemie, bondage în noul videoclip - VIDEO

Fotograful Steven Klein, regizorul videoclipului, a declarat într-un interviu pentru revista Rolling Stones că atitudinea din acest videoclip i se potriveşte de minune artistei.

Videoclipul conţine multe scene controversate. Într-una dintre secvenţe, Gaga îşi dă jos bluza, rămâne topless, însă stă cu spatele la cameră. Cântăreaţa poartă o versiune modernă a sutienului conic promovat de Madonna, transformat de această dată în arme.

Într-un interviu acordat lui Larry King, Lady Gaga a declarat că acest videoclip reprezintă "celebrarea iubirii şi aprecierii sale pentru comunitatea gay".

Lady Gaga a primit premiul Outstanding Music Artist în cadrul galei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation 2010 pentru cel mai recent album al ei, intitulat "The Fame Monster", dar şi pentru eforturile depuse în promovarea echităţii şi a imaginii comunităţii gay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici