Video Le Temps: Harry Potter - tată a trei copii, la finalul ultimului volum al seriei

În finalul ultimului volum al seriei "Harry Potter", creată de scriitoarea J. K. Rowling, vrăjitorul şi prietenii săi, Ron şi Hermione, sunt adulţi şi părinţi, iar maleficul Voldemort nu mai există, potrivit versiunii preluate de cotidianul elveţian Le Temps de pe internet.

1 afișare

În versiunea celui de-al şaptelea volum care circulă de câteva zile pe internet, saga se termină pozitiv pentru celebrul vrăjitor.

Cotidianul Le Temps atenţionează însă că nu ştie dacă este vorba de adevărata carte "Harry Potter" sau de o farsă foarte elaborată. Aceeaşi publicaţie este de părere că ar fi fost un miracol ca secretul să fie păstrat până la ora lansării oficiale a volumului, vineri, ora 24.00 GMT, ţinând cont că în ultimele zile au fost deja distribuite 12 milioane de copii ale cărţii în 96 de ţări.

Marţi, pe site-ul suedez Pirate Bay, un utilizator a pus la dispoziţia internauţilor un fişier conţinând fotografii ale tuturor paginilor unei cărţi. Fişierul conţine 759 de pagini, 36 de capitole şi un epilog intitulat "19 ani mai târziu". Pe unele pagini, în partea inferioară, apare mâna piratului în timp ce fotografiază textul.

Sursa nu este foarte credibilă, dar imaginile par prea realiste pentru a părea o farsă şi, de altfel, editura Bloomsbury, care se ocupă de editarea cărţii, nu a dezminţit faptul că ar fi vorba de adevăratul "Harry Potter and the Deathly Hallows".

Fanii s-au grăbit să citească epilogul: scena se derulează într-o gară, unde Harry Potter, adult, a venit pentu a-şi conduce doi dintre cei trei copii ai săi (numiţi James, Albus şi Lily) la Hogwarts, şcoala de magie unde a studiat şi el atunci când era copil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici