Lenny Kravitz concertează la Bucureşti, în vara anului viitor

Cântăreţul american Lenny Kravitz va concerta la Bucureşti pe 26 iulie 2008, pe stadionul Cotroceni, el incluzând România în turneul său de promovare a celui mai nou album al său, intitulat "It Is Time For A Love Revolution".

2 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz concertează la Bucureşti, în vara anului viitor

Lenny Kravitz concertează la Bucureşti, în vara anului viitor

Potrivit organizatorilor, Emag!c Entertainment, biletele pentru concertul celebrului rocker urmează a fi puse în vânzare în curând.

Leonard Albert "Lenny" Kravitz, cotat ca fiind unul dintre cei mai influenţi artişti rock, care cântă şi la chitară, bass, baterie, clape, este cunoscut pentru stilul său inconfundabil, ce îmbină influenţe soul, funk, reggae, hard rock şi folk.

Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I belong to you", "Fly Away" sau "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard sau Grammy pentru cel mai bun artist rock. De-a lungul întregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzând o colecţie "Greatest Hits"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

De asemenea, Emag!c Entertainment urmează să anunţe line up-ul ediţiei a doua a B'estival, pe care îl organizează tot la Bucureşti, la începutul lunii iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici