Leonardo DiCaprio ar putea juca în următorul film regizat de Quentin Tarantino

Actorul american Leonardo DiCaprio are mari şanse să obţină rolul Calvin Candie, personajul negativ din "Django Unchained", următorul film al regizorului Quentin Tarantino, în care personajul principal ar putea fi interpretat de britanicul Idris Elba.

271 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio ar putea juca în următorul film regizat de Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio ar putea juca în următorul film regizat de Quentin Tarantino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

DiCaprio distribuit într-un film regizat de Tarantino reprezintă visul oricărui cinefil, care a fost foarte aproape de a se îndeplini odată cu filmările pentru "Ticăloşi fără glorie / Inglorious Basterds", când celebrul regizor american a încercat să facă din DiCaprio un Hans Landa malefic, alegând însă în cele din urmă să încredinţeze acest rol austriacului Christoph Waltz , informează allocine.fr.

Fanii sunt din nou îndreptăţiţi să spere, după ce presa de la Hollywood a început să scrie despre faptul că Leonardo DiCaprio va fi personajul negativ din "Django Unchained", proprietarul unei plantaţii, al cărui nume este Calvin Candie.

Producătorii filmului nu au confirmat oficial aceste informaţii.

Quentin Tarantino a confirmat recent informaţia potrivit căreia următorul lui film se va intitula "Django Unchained" şi va fi realizat pe baza unui scenariu propriu, pe care l-a finalizat de curând.

Presa internaţională susţine că acest film va fi un western, a cărui acţiune va fi plasată în perioada sclaviei. Filmul, care va prezenta povestea unui sclav care se răzbună pe fostul lui stăpân, se inspiră atât din "Django", regizat în 1966 de Sergio Corbucci, dar şi din remake-ul japonez mai puţin ortodox al acestuia, regizat în 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django", în care Tarantino a avut o apariţie specială, în calitate de interpret al personajului Ringo.

Din distribuţia filmului fac parte actorii Samuel L. Jackson şi Christoph Waltz, iar filmările vor debuta în toamna acestui an.

Deşi este acuzat de critici că trivializează şi estetizează violenţa, Quentin Tarantino este câştigătorul unui premiu Oscar şi al unui Palme d'Or, distincţii obţinute pentru filmul "Pulp Fiction" (1994). Remarcat încă de la debutul său regizoral, cu "Reservoir Dogs" (1992), Tarantino şi-a surprins de fiecare dată publicul graţie unor pelicule precum "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) şi "Kill Bill Vol. 2" (2004). Cel mai recent lungmetraj al său este "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", cu Brad Pitt în rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009, nominalizat la opt premii Oscar şi devenit între timp şi un succes de box office. Acest film a avut încasări de 313,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici