Licitaţie caritabilă organizată de Nadia Comăneci

Fundaţia Nadia Comăneci şi Casa de Licitaţii Ara Art Collection organizează, miercuri, o licitaţie caritabilă organizată sub semnul performanţei şi talentului desăvârşit, în haşurile specifice cubismului marca Picasso.

251 afișări
Imaginea articolului Licitaţie caritabilă organizată de Nadia Comăneci

Licitaţie caritabilă organizată de Nadia Comăneci (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Evenimentul va avea loc începând cu ora 19.00, la Muzeul Naţional al Literaturii Române, în prezenta Nadiei Comăneci, iubitorii de artă având şansa de a achiziţiona tablouri semnate de Alexandra Nechita, cunoscută la nivel internaţional ca "Micuţa Picasso", şi patru lucrări semnate chiar de maestrul cubismului, Pablo Picasso, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Fondurile strânse în urma licitaţiei vor fi direcţionate către proiectele Fundaţiei Nadia Comăneci care promovează performanţa, sportul şi dezvoltarea armonioasă a tinerilor talentaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici