Lily Allen va primi despăgubiri de 11.000 de euro de la The Sun

Tabloidul britanic The Sun a prezentat scuze cântăreţei Lily Allen şi îi va plăti acesteia daune de 11.000 de euro după ce a publicat citate false atribuite acesteia, apărute iniţial într-o revistă sportivă franceză, informează Media Guardian.

13 afișări
Imaginea articolului Lily Allen va primi despăgubiri de 11.000 de euro de la The Sun

Lily Allen va primi despăgubiri de 11.000 de euro de la The Sun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tabloidul britanic a acceptat să îi plătească cântăreţei 10.910 euro daune după publicarea unui articol în care se menţiona că ar fi spus despre Victoria Beckham că este un monstru şi despre Cheryl Cole că e "proastă şi superficială".

Cântăreaţa a negat că ar fi făcut comentariile respective, publicate iniţial de o revistă franceză, şi a dat în judecată tabloidul britanic pentru defăimare şi atribuirea de declaraţii false.

The Sun i-a prezentat scuze cântăreţei în ediţia sa print şi în cea online, în urma unei decizii judecătoreşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici