Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, şi-a format o trupă nouă

Linda Perry, fosta solistă a grupului american 4 Non Blondes, a anunţat că va reîncepe să cânte şi şi-a format o trupă nouă, deoarece nu mai dorea să compună "cântece pentru radio", informează music-news.com.

234 afișări
Imaginea articolului Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, şi-a format o trupă nouă

Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, şi-a format o trupă nouă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solista americană, care s-a remarcat în ultimii ani în calitate de compozitoare, creând multe piese de succes pentru Christina Aguilera, Pink şi Gwen Stefani, a decis să reînceapă să îşi interpreteze cântecele, pentru prima oară după destrămarea trupei care a făcut-o celebră, 4 Non Blondes, în anul 1995.

Vorbind despre noul ei proiect muzical, intitulat Deep Dark Robot, Linda Perry a declarat pentru Rollingstone.com:

"Mă plictisisem cu adevărat. Dacă mai aud o singură dată pe cineva de la o casă de discuri că îmi spune că are nevoie de o piesă pentru radio, îi voi scoate ochii cu furculiţa. Nimeni dintre cei cu care lucram nu dorea ceva din afara curentului principal. Cu toţii voiau să urmeze aceeaşi tactică".

Linda Perry dorea să revină ca artistă solo, în urmă cu câţiva ani, cu piesa "Beautiful", dar după ce a auzit-o pe Christina Aguilera interpretând o versiune a acestei piese, a decis să-i ofere acel cântec.

"Am început să cântăm în Washington D.C. şi în public erau doar 30 de persoane. Într-un fel, m-a durut şi ego-ul meu a avut de suferit. Însă acesta a fost un lucru pozitiv. Îmi place să încep de la zero", a adăugat artista americană.

Trupa 4 Non Blondes a devenit celebră cu piesa "What's Up", un mare succes pe plan internaţional în 1992, extras de pe albumul "Bigger, Better, Faster, More!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici