Lindsay Lohan şi Britney Spears, exemple negative pentru dependenţi

Vedete precum Lindsay Lohan şi Britney Spears nu respectă programele de reabilitare şi nu iau deloc în serios tratamentul, au declarat experţi americani în dependenţă.

1 afișare
Imaginea articolului Lindsay Lohan şi Britney Spears, exemple negative pentru dependenţi

Lindsay Lohan şi Britney Spears fac programele de reabilitare să pară ineficiente

Lohan a fost arestată marţi, pentru a doua oară, pentru şofat în stare de ebrietate, la doar câteva zile după ce a plecat dintr-un centru de reabilitare având la mână o brăţară de monitorizare a consumului de alcool.

La rândul ei, Britney Spears a petrecut în două rânduri mai puţin de o zi în centre de reabilitare, fiind internată pentru o lună a treia oară, după ce a avut o perioadă în care s-a comportat nepotrivit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici