Linia de cale ferată Gledin Monor - Râpa de Jos este din nou în circulaţie după ce un tren de marfă a deraiat

A fost redeschisă linia CF Monor Gledin - Râpa de Jos, informează miercuri Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA. Primul tren care a tranzitat zona respectivă a fost trenul IR 367, care circulă în relaţia Oradea - Dej - Braşov.

237 afișări
Imaginea articolului Linia de cale ferată Gledin Monor - Râpa de Jos este din nou în circulaţie după ce un tren de marfă a deraiat

Sursa foto: Facebook

După ce două vagoane care compuneau un tren de marfă, care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă, au deraiat şi s-au răsturnat între staţiile Monor Gledin - Râpa de Jos, la km 38+600, miercuri seara liia Gledin Monor - râpa de Jos este din nou funcţională.

Primul tren care a tranzitat zona a fost trenul IR 367, care circulă în relaţia Oradea - Dej - Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici