Lisa Marie Presley a "vorbit" cu spiritul lui Michael Jackson

Lisa Marie Presley a "vorbit" cu spiritul fostului ei soţ, Michael Jackson, cu ocazia unei şedinţe de spiritism, în timpul căreia cântăreţul american ar fi implorat-o să îl ierte pentru greşelile făcute, a declarat o bună prietenă a fiicei lui Elvis Presley, citată de thesun.co.uk.

603 afișări
Imaginea articolului Lisa Marie Presley a "vorbit" cu spiritul lui Michael Jackson

Lisa Marie Presley a "vorbit" cu spiritul lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karen Faye, bună prietenă cu Lisa Marie Presley şi, totodată, make-up artistul lui Michael Jackson, a declarat că a participat împreună cu aceasta la o şedinţă de spiritism, în urmă cu o săptămână.

Karen Faye, în vârstă de 53 de ani, a declarat: "El părea că are o misiune, aceea de a-i contacta pe oamenii pe care i-a cunoscut în timpul vieţii şi să le ceară iertare. Michael a petrecut mult timp explicându-ne greşelile pe care le-a făcut şi cerându-ne să îl iertăm. Sufletul lui părea neîmpăcat".

"A părut foarte jovial cu Lisa. Mediumul s-a întors spre mine şi mi-a spus că Michael i-a transmis cuvintele următoare: «M-ai îngrijit atât de bine şi îmi pare rău că uneori te-am rănit atât de mult. Ar fi trebuit să ascult mai mult de sfaturile tale»", a adăugat aceeaşi sursă.

Karen Faye a explicat cu această ocazie că mediumul nu cunoştea absolut nimic despre natura relaţiei ei profesionale cu Michael Jackson.

"Erau gânduri bine definite şi profunde şi ar fi fost imposibil ca cineva să le inventeze. Ne-a transmis detalii intime, cunoscute doar de familia sa, şi ne-a vorbit despre durerile şi eşecurile lui emoţionale", a mai spus aceasta.

Karen Faye a declarat că Michael Jackson nu a dorit să discute despre acuzaţia de omucidere cu care se confruntă medicul său Conrad Murray în Los Angeles: "A spus că se simte detaşat de astfel de lucruri".

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, s-a căsătorit cu Mickael Jackson în 1994. Căsătoria lor a durat doar 18 luni.

În 2002, presa americană a scris că Lisa Marie Presley a ţinut să contacteze spiritul tatălui ei, în timpul unei şedinţe de spiritism, pentru a-i cere permisiunea de a se căsători cu actorul Nicolas Cage.

Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia. Pe 8 februarie, Conrad Murray a fost pus sub acuzaţie pentru omor involuntar, acesta pledând nevinovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici