Lungmetrajul "The Avengers" va avea o continuare - VIDEO

Încasările spectaculoase generate de lungmetrajul SF "Răzbunătorii/ The Avengers" i-au determinat pe directorii companiei de producţie Marvel Studios să anunţe că această peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe marile ecrane în anii următori.

283 afișări
Imaginea articolului Lungmetrajul "The Avengers" va avea o continuare - VIDEO

Lungmetrajul "The Avengers" va avea o continuare

Reprezentanţii distribuitorului Walt Disney Co. au declarat, marţi, că această continuare se află deja în pregătire la Hollywood, însă nu au precizat data la care noua producţie va fi lansată.

Filmul "The Avengers" a obţinut încasări de 207,4 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii în Statele Unite şi Canada, la sfârşitul săptămânii trecute, devenind lungmetrajul cu cel mai bun debut - prin prisma încasărilor - din istoria cinematografiei nord-americane. Încasările totale generate de acest film pe plan mondial au depăşit deja 702,2 milioane de dolari.

Filmul reuneşte câţiva dintre super-eroii de benzi desenate făcuţi celebri de compania Marvel - Iron Man, Black Widow, Thor, Captain America şi Hulk - care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki, ce intenţionează să distrugă Pământul.

Din distribuţia filmului fac parte actori bine cotaţi la Hollywood, precum Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow şi Mark Ruffalo.

Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea studiourilor Disney a declarat că va lansa în 2013 continuările filmelor "Thor" şi "Iron Man", iar în 2014, o continuare a filmului "Captain America".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici