"Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa" se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul de animaţie "Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 456.963 de lei şi 22.700 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

494 afișări
Imaginea articolului "Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa" se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

"Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa" se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend. Ce filme urmează în top (Imagine: Shutterstock)

Cel de-al treilea opus din franciza "Madagascar", regizat de Eric Darnell şi care beneficiază de vocile actorilor Ben Stiller şi Chris Rock, este o nouă expediţie rocambolescă care îi poartă pe eroii evadaţi de la o grădină zoologică newyorkeză spre un circ ambulant, prin Europa.

Filmul "Prometheus", în regia lui Ridley Scott, s-a menţinut pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 197.579 de lei şi 8.281 de spectatori. Cu acest film, Ridley Scott, regizorul seriei "Alien" şi al lungmetrajului "Blade Runner", a creat o nouă mitologie, în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, ce îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, aceştia trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.

Pe locul al treilea s-a clasat "Abraham Lincoln: Vânător de Vampiri", cu încasări de 175.186 de lei şi 8.269 de spectatori. Filmul analizează viaţa secretă a celui de-al 16-lea preşedinte american şi povestea nespusă care le-a modelat naţiunea. Realizatorii vizionari Tim Burton şi Timur Bekmambetov (regizorul filmului "Wanted") contribuie cu o voce proaspătă la ştiinţa sângeroasă a vampirilor, imaginându-l pe Lincoln drept cel mai mare vânător de vampiri din istorie.

Pe poziţia a patra s-a clasat Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3", care a avut încasări de 89.041 de lei şi 4.043 de spectatori. În "Bărbaţi în negru 3", agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) călătoresc în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile.

Pe poziţia a cincea, tot în staţionare, se află "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", cu încasări de 58.655 de lei şi 3.294 de spectatori. Noua ecranizare a celebrei poveşti clasice este regizată de Rupert Sanders, le are în distribuţie pe actriţele Charlize Theron şi Kristen Stewart şi abundă în efecte speciale. În această peliculă, un vânător care a primit misiunea de a o răpi pe Albă ca Zăpada devine în cele din urmă protectorul ei, contrar scenariului clasic imaginat de fraţii Grimm.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.300.664 de lei şi 64.217 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici