Madonna a cumpărat o locuinţă în New York

Cântăreaţa americană Madonna a achiziţionat o reşedinţă impresionantă, amplasată în cartierul Manhattan din New York, pentru care a plătit 40 de milioane de dolari, potrivit cotidianului New York Post.

48 afișări
Imaginea articolului Madonna a cumpărat o locuinţă în New York

Madonna a cumpărat o locuinţă în New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Reşedinţa este perfectă pentru Madonna", a declarat o sursă pentru aceeaşi publicaţie americană. "Madonna încearcă să recreeze o bucată din Londra aici, în New York, iar acest conac este în stilul caselor londoneze", a adăugat aceeaşi sursă.

Reşedinţa are 36 de camere şi o suprafaţă de 3.600 de metri pătraţi, fiind una dintre cele mai scumpe proprietăţi din această zonă a cartierului Manhattan, a declarat un broker pentru New York Post.

"Nicio casă din zonă nu s-a vândut pentru mai mult de 20 de milioane de dolari, cel mult 30 de milioane de dolari - şi nici nu vor mai trece vreodată de această sumă", a explicat acelaşi broker.

Această proprietate include, însă, şi o grădină cu o suprafaţă de 1.000 de metri, un garaj pentru două maşini şi nouă şemineuri.

Cu toate acestea, reşedinţa nu reprezintă un loc izolat şi liniştit. Potrivit unei surse, noii proprietari vor simţi vibraţiile provocate de garniturile de metrou care trec pe sub locuinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici