Madonna a părăsit România

Madonna a părăsit România, sâmbătă, avionul ei particular decolând în jurul orei 14.45, de pe aeroportul Băneasa, cu destinaţia Sofia, Bulgaria, unde cântăreaţa va susţine seara următorul concert programat în turneul său, "Sticky & Sweet".

90 afișări
Imaginea articolului Madonna a părăsit România

Madonna a părăsit România(Imagine: Mediafax Foto)

Cântăreaţa americană Madonna, după patru zile petrecute în România, a părăsit Bucureştiul. Sâmbătă, în jurul orei 14.15, Madonna a plecat de la hotelul Radisson SAS din Capitală, unde ea a fost cazată pe toată perioada şederii sale în România, spre aeroportul Băneasa, într-un convoi de trei microbuze negre blindate.

La ieşirea din hotel, vedeta era îmbrăcată sport şi purta o şapcă, pentru a-i masca faţa. În aceeaşi maşină cu ea au urcat şi fiicele sale, Lourdes şi Mercy.

Maşinile au ajuns la ora 14.30 la aeroportul Băneasa, cântăreaţa urcându-se la bordul avionului care o aştepta pe pista aeroportului.

Dacă în primele zile diva nu şi-a părăsit camera, decât pentru concertul de miercuri seara, din parcul Izvor, şi pentru o baie în piscină, joi, există zvonuri că Madonna ar fi părăsit vineri seară hotelul, pentru a se plimba prin Bucureşti, inclusiv prin centrul vechi al oraşului.

Aflată pentru prima dată în România, Madonna a sosit la Bucureşti marţi seară, cu un avion particular, care a aterizat pe aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu. De acolo, ea şi staff-ul său au plecat în trei microbuze blindate, direct la hotelul Radisson SAS din Capitală, unde a fost cazată artista şi de unde aceasta nu a ieşit până miercuri după-amiază, când a plecat spre parcul Izvor, unde a făcut repetiţii pentru show-ul ce urma să-l susţină seara.

Imediat după încheierea spectacolului, care a durat două ore şi care a atras peste 60.000 de persoane, Madonna a plecat înapoi la hotelul la care ea este cazată, alături de staff-ul său şi de cele două fiice ale sale - Lourdes şi Mercy.

După concertul pe care vedeta îl va susţine, sâmbătă, pe stadionul Vasil Levski din capitala Bulgariei, Sofia, cântăreaţa mai are programate două show-uri în parcul Hayarkon din Tel Aviv, pe 1 şi 2 septembrie. Acestea sunt ultimele spectacole din segmentul european al turneului "Sticky & Sweet".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici