Madonna ar putea obţine custodia permanentă a băieţelului din Malawi

Cântăreaţa americană Madonna ar putea obţine custodia permanentă a lui David Banda, băieţelul din Malawi pe care doreşte să-l adopte, cu cinci luni mai devreme, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Madonna ar putea obţine custodia permanentă a băieţelului din Malawi

Madonna ar putea obţine custodia permanentă a băieţelului din Malawi

Starul în vârstă de 49 de ani trebuie să se prezinte la o audiere, luna viitoare, la un tribunal din Malawi, pentru o verificare a ordinului temporar de adopţie.

Surse apropiate autorităţilor spun că după această audiere, care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie 2008, Madonna ar putea obţine custodia permanentă a băieţelului în vârstă de doi ani. Copilul locuieşte de un an la Londra cu familia Madonnei.

Adopţia lui David Banda a stârnit controverse după ce s-a aflat că tatăl său, Yohane, încă mai trăieşte. Organizaţiile pentru protecţia copilului din Malawi au fost de părere că Madonna, care a donat milioane de dolari orfelinatelor din Malawi, ar fi trebuit să adopte un copil orfan de ambii părinţi.

Avocatul Justin Dzonzi a declarat că ordinul de custodie temporară stipulează un termen de 18 luni pentru verificarea calităţilor de părinţi ale Madonnei şi ale soţului său, regizorul Guy Ritchie, în vârstă de 39 de ani. "Dacă este adevărat (că Madonna are audiere luna viitoare, n.r.) atunci aceste reguli au fost încălcate", a spus acesta.

Madonna şi Ritchie mai au doi copii, Lourdes, în vârstă de zece ani, şi Rocco, în vârstă de şapte ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici