Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu în timpul spitalizării sale de vara trecută

  • Madonna susţine că, în timpul unei experienţe aproape de moarte, primul ei cuvânt după ce a ieşit din comă a fost "nu", interpretat ca un mesaj divin.
  • Spitalizarea ei a dus la o oprire temporară a turneului său mondial Celebration, dar artista şi-a exprimat hotărârea de a reveni pe scenă în doar două luni.
  • Pe parcursul recuperării sale, Madonna a căutat sprijinul medicului şi a găsit alinare în simplul act de a sta la soare, recunoscând importanţa ascultării nevoilor corpului său.
576 afișări
Imaginea articolului Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu în timpul spitalizării sale de vara trecută

Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu în timpul spitalizării sale de vara trecută

Madonna a împărtăşit profunda ei convingere că a comunicat cu Dumnezeu într-un moment critic al vieţii sale, când a fost spitalizată vara trecută (24 iunie) cu o infecţie bacteriană severă care a dus la internarea sa în unitatea de terapie intensivă, scrie Fox News. Reflectând asupra experienţei aproape de moarte în timpul spectacolului ei din Los Angeles, ea şi-a amintit că primul ei cuvânt după ce a ieşit dintr-o comă de patru zile a fost "nu", interpretându-l ca o intervenţie divină.

"Sunt destul de sigură că a fost Dumnezeu spunându-mi, «Vrei să vii? Vrei să vii cu mine? Nu»", a spus Madonna.

Spitalizarea ei a dus la o oprire temporară a turneului mondial Celebration. În ciuda întreruperilor anterioare ale turneului din cauza accidentărilor, Madonna şi-a exprimat rezilienţa emoţională, afirmându-şi hotărârea de a persevera. În amintirea unei conversaţii cu managerul ei în timp ce era în spital, ea a declarat intenţia ei de a reveni în turneu în termen de două luni.

Pe tot parcursul recuperării sale, Madonna s-a confruntat cu costul fizic şi emoţional, căutând alinare în sprijinul medicului ei şi în simplul act de a sta la soare. În cele din urmă, frica ei legată de sănătate a determinat-o pe Madonna să renunţe la control şi să prioritizeze îngrijirea de sine, subliniind importanţa ascultării nevoilor corpului său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici