Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, la Londra - VIDEO

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, sâmbătă seara, în cadrul concertului de la O2 Arena din Londra, aceeaşi sală de spectacole în care "Regele muzicii pop" ar fi trebuit să revină pe scenă printr-o serie de 50 de concerte, începând cu 13 iulie, înformează accesshollywood.com.

103 afișări
Imaginea articolului Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, la Londra - VIDEO

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul concertului ei de la Londra

O fotografie din tinereţea lui Michael Jackson a apărut pe scenă, în timp de Madonna interpreta piesa "Holiday". În timpul acestui cântec, un dansator îmbrăcat ca Michael Jackson a urcat pe scenă purtând pantaloni negri, o jachetă strălucitoare, şosete albe şi o mănuşă albă.

După acest concert, mulţi fani au scris imediat pe conturile lor de pe Twitter, pentru a comenta şi actualiza informaţiile despre acest concert-tribut al Madonnei.

Potrivit mai multor martori care susţin că au fost prezenţi la acest concert, Madonna a inclus piesele "Billie Jean" şi "Wanna Be Startin' Somethin'" în cântecele sale.

"Cele mai mari aplauze din timpul concertului Madonnei la O2 Arena au izbucnit când Jacko (Michael Jackson - n.r.) a apărut pe scenă şi a cântat un potpuriu din hiturile sale", a scris pe Twitter Ben Jones, DJ la postul de radio britanic Absolute Radio UK. "Nu-mi vine să cred că el ar fi trebuit să îşi înceapă concertele peste doar o săptămână", a adăugat el.

Video Stirileprotv.ro

Michael Jackson ar fi trebuit să înceapă seria celor 50 de concerte din turneul "This Is It" de la O2 Arena peste doar opt zile.

Vineri, o fotografie a fost postată pe site-ul oficial al Madonnei în care o prezintă pe celebra cântăreaţă americană repetând alături de trupa ei de dansatori, împreună cu un alt dansator, îmbrăcat ca Michael Jackson.

Cea mai cunoscută fotografie a celor doi datează din 1991, când Madonna şi Michael Jackson au apărut împreună la gala premiilor Oscar.

Moartea "Regelui muzicii pop" a afectat-o profund pe Madonna. "Nu pot să mă opresc din plâns din cauza acestei veşti triste. Întotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari artişti ai ei, dar muzica lui va trăi pentru totdeauna. Inima mea este alături de cei trei copii ai lui şi de ceilalţi membri ai familiei sale. Dumnezeu să îi ajute!", a declarat ea.

Michael Jackson a murit în urmă cu zece zile în urma unui stop cardiac, la Los Angeles, într-o casă pe care o închiriase la Holmby Hills, nu departe de Beverly Hills.

Funeraliile publice ale lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, potrivit unui comunicat emis de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici