Madonna le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris chiar în timpul unui concert - VIDEO

Madonna le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris, în timpul concertului pe care l-a susţinut sâmbătă seară, la Stockholm, cântând în limba franceză, acompaniindu-se doar de o chitară, celebra piesă "La vie en rose".

377 afișări
Imaginea articolului Madonna le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris chiar în timpul unui concert - VIDEO

Madonna le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris chiar în timpul unui concert - VIDEO (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Am ţinut un moment de reculegere pentru victimele şi apropiaţii lor din Paris", a declarat pentru AFP o spectatoare, Maria Palm, la ieşirea de la concertul care a avut loc la Tele 2 Arena din Stockholm.

"Am nevoie de un moment pentru a evoca tragedia, carnagiul tragic, aceste asasinate şi sfârşitul absurd al vieţilor preţioase, ieri seară, la Paris", a spus Madonna în timpul concertului din Suedia.

Starul a spus că a avut ezitări în ceea ce priveşte anularea segmentului european al "Rebelheart Tour": "Sunt distrusă (...), în acest timp oamenii deplâng pierderea celor dragi", a spus aceasta plângând.

"Însă asta este exact ceea ce vor (autorii atentatelor, n.r.), vor să ne reducă la tăcere. Nu le vom permite, nu le vom permite niciodată", a încheiat cântăreaţa, după care a interpretat celebra piesă a lui Edith Piaf.

Madonna are programate două concerte, pe 9 şi 10 decembrie, la sala Bercy din Paris.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Bilanţul victimelor atentatelor teroriste din Paris, care au avut loc în şase zone ale oraşului şi au fost revendicate de gruparea Stat Islamic, a ajuns la 129 de morţi şi 352 de răniţi, dintre care 99 în stare gravă, a anunţat procurorul general din capitala franceză, Francois Molins, citat de publicaţia Le Figaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici