Madonna lucrează la un nou album

Madonna a confirmat faptul că a început să lucreze la următorul ei album, dezvăluind într-un interviu acordat pentru The Canadian Press şi faptul că îşi doreşte să colaboreze la noul material discografic cu rapperul Drake , informează site-ul revistei New Musical Express.

121 afișări
Imaginea articolului Madonna lucrează la un nou album

Madonna lucrează la un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna a fost prezentă weekendul trecut la Toronto, unde a participat la inaugurarea unei noi săli de sport din franciza ei "Hard Candy", în momentul în care a făcut aceste dezvăluiri despre noul album, primul după LP-ul "MDNA" din 2012.

Aceasta a fost prima vizită pe care Madonna a făcut-o la Toronto după anul 1990, când autorităţile locale i-au interzis să revină în oraş, după ce cântăreaţa a refuzat să respecte ordinul poliţiei canadiene de a nu prezenta scene de simulare a actului sexual în timpul concertului susţinut în oraş în cadrul turneului ei "Blonde Ambition".

"Da, planurile (pentru noul ei album, n.r.) sunt deja în derulare. Nu mă întrebaţi cu cine îl voi face - este un secret. Un foarte mare secret", a spus Madonna.

Întrebată de jurnaliştii canadieni dacă îşi doreşte să colaboreze cu rapperul canadian Drake, născut în Toronto, Madonna a oferit un răspuns scurt şi rapid: "Dacă şi el îşi doreşte asta".

Joi, presa internaţională a anunţat că artista americană îşi va lansa o linie de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii, MDNA Skin. Colecţia include un ser facial, loţiune de întinerire a pielii şi o mască pe bază de argilă. Linia va fi pusă în vânzare pentru prima dată la Tokyo în această săptămână, iar lansarea pe plan mondial va avea loc pe 23 februarie.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici