Madonna, noua imagine a colecţiei primăvară/vară 2009 Louis Vuitton (Video)

Madonna a semnat un contract în valoare de 7,7 milioane de euro pentru a deveni noua imagine a colecţiei primăvară/vară 2009 a casei de modă Louis Vuitton, fotografiile pentru aceste reclame fiind realizate de Steven Meisel, informează Brand Republic.

107 afișări
Imaginea articolului Madonna, noua imagine a colecţiei primăvară/vară 2009 Louis Vuitton (Video)

Madonna, noua imagine a colecţiei primăvară/vară 2009 Louis Vuitton

Reclamele pentru campania Louis Vuitton ar putea fii foarte îndrăzneţe, mai aleas în contextul în care Meisel este fotograful care a realizat şi imaginile pentru cartea Madonnei "Sex", lansată în 1992, odată cu albumul "Erotica".

Cartea a fost caracterizată ca fiind pornografică, din cauza fotografiilor care ilustrau simularea actului sexual.

Madonna a scris această carte din perspectiva unui personaj numit Mistress Dita, inspirat de actriţa de filme mute Dita Parlo.

Recent, Meisel a realizat materialul fotografic care a apărut pe coperta ediţiei din luna mai a Vanity Fair, în care Madonna îmbrăţişa un glob pământesc.

Madonna a mai apărut în campanii publicitare şi pentru mărcile Gap, H&M, Versace şi Max Factor.

Casa Louis Vuiton a lansat, recent, o nouă verisune a campaniei "Core Values", dedicată liniei de genţi de voiaj, protagonistul reclamelor fiind actorul Sean Connery.

Fotografiile pentru această campanie au fost realizate de celebra Annie Leibovitz.

Printre celelalte celebrităţi care au făcut parte din campania "Core Values" se numără: Andre Agassi şi soţia sa Steffi Graf, actriţa Catherine Deneuve, muzicianul Keith Richards, regizoarea Sofia Coppola şi tatăl său, regizorul Francis Ford Coppola, şi Mihail Gorbaciov, fostul lider al USSR.

Madonna - "4 Minutes"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici