Madonna nu a raportat la Poliţie faptul că a fost violată în anii '80 deoarece se simţea umilită

Cântăreaţa americană Madonna a dezvăluit într-un interviu recent că nu a dorit să raporteze la Poliţie faptul că a fost violată la New York la începutul carierei sale, în anii '80, deoarece s-a simţit umilită de acea situaţie, informează contactmusic.com.

759 afișări
Imaginea articolului Madonna nu a raportat la Poliţie faptul că a fost violată în anii '80 deoarece se simţea umilită

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 56 de ani, artista americană a vorbit despre acel episod traumatizant din trecutul ei, într-un interviu în care a spus că nu a raportat violul în epocă deoarece i-a fost ruşine.

Întrebată de ce nu a solicitat ajutorul autorităţilor newyorkeze după ce a fost violată, Madonna, invitată în emisiunea "Howard Stern Show", difuzată de postul de radio Sirius XM, a spus: "Tocmai fusesem violată. Pur şi simplu am considerat că nu merita efortul. Era o umilinţă prea mare".

În ciuda acelui incident teribil, cântăreaţa a spus că o eventuală întoarcere a sa în statul ei natal Michigan nu reprezenta o opţiune validă, deoarece nu dorea să revină în mijlocul unor persoane cu o gândire "simplă".

"Ai fost vreodată în oraşul Rochester din Michigan? Pur şi simplu nu am vrut să mă întorc acolo. Nu pot să trăiesc în mijlocul unor oameni cu o gândire simplă", a spus Madonna.

Madonna a făcut pentru prima dată dezvăluirea şocantă despre acel viol într-un interviu acordat în 1995 revistei New Musical Express, dar nu a mai vorbit despre acel incident până în 2013, când a spus că acel viol a fost comis sub ameninţarea unui cuţit.

"New York nu a fost ce m-am gândit eu că va fi", a dezvăluit cântăreaţa într-un material publicat în Harper's Bazaar. "Nu m-a primit deloc cu braţele deschise. În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Apoi, violată pe acoperişul unei clădiri unde am fost dusă sub ameninţarea unui cuţit şi am avut apartamentul spart de trei ori. Nu ştiu de ce. Nu aveam nimic de valoare în casă după prima spargere, când îmi furaseră aparatul de radio", a adăugat artista americană.

Madonna spune însă că acele evenimente îngrozitoare au făcut-o să devină o persoană mai puternică.

"Într-un fel a fost o experienţă care m-a făcut să deschid ochii. M-a ajutat să supravieţuiesc. Să reuşesc. Însă mi-a fost foarte greu şi eram singură. A trebuit să mă motivez în fiecare zi pentru a putea să merg mai departe", a adăugat artista americană.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici