Madonna şi Guy Ritchie au ajuns la un acord asupra custodiei fiului lor Rocco, de 16 ani

Madonna şi fostul soţ, regizorul Guy Ritchie au ajuns la un acord în ceea ce priveşte custodia fiului lor de 16 ani, Rocco, relatează BBC.

1523 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie au ajuns la un acord asupra custodiei fiului lor Rocco, de 16 ani

Madonna si Guy Ritchie

Un purtător de cuvânt al instanţelor de judecată New York State a declarat că Madoona şi Ritchie au ajuns la un acord asupra custodiei fiului Rocco, dar nu a dezvăluit cui i-a fost încredinţat adolescentul.

Peter Bronstein, avocatul lui Ritchie a declarat că Rocco va continua să trăiască cu tatăl său în Londra. Avocaţii Madonnei nu au comentat decizia până în acest moment.

Madonna a postat pe Instagram o imagine emoţionantă cu fiul său recalcitrant Rocco în luna mai, părând să se fi împăcat cu el, după ce adolescentul refuzase în decembrie 2015 să se mai întoarcă la casa din New York a vedetei, preferând să stea cu tatăl lui, regizorul Guy Ritchie, conform contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 57 de ani s-a reconectat cu fiul său în cadrul unei vizite în Londra, în luna aprilie, în ciuda faptului că se afla în mijlocul unei dispute pentru custodie cu fostul său soţ, regizorul Guy Ritchie.

Rocco a zburat în Londra după ce a lăsat-o pe mama sa să îşi termine turneu Rebel Heart şi nu s-a mai întors din decembrie anul trecut la casa din New York a acesteia . El a fost de atunci în centrul unei bătălii aprinse pentru custodia sa după şederea sa prelungită alături de tatăl său şi noua lui soţie, Jacqui Ainsley, precum şi de cei trei copii ai cupului - Rafael, Levi şi Rivka.
Un judecător din New York a somat cele două părţi să găsească o soluţie amiabilă pentru bătălia pentru custodie înainte de a se reîntoarce în instanţă, în iunie 2016, şi se pare că fostul cuplu a ţinut cont de sfatul instanţei - Guy a fost văzut venind la casa Madonnei, în timp ce cântăreaţa se afla în Londra în aprilie, cu o sticlă de vin.

Madonna a fost căsătorită de două ori, prima oară cu actorul american Sean Penn, iar apoi cu regizorul Guy Ritchie. Ea mai este mamă a altor trei copii: a fiicei sale Lourdes, de 19 ani, care a rezultat din relaţia cu partenerul său de atunci, Carlos Leon şi a lui David şi Mercy, ambii adoptaţi din Malawi.

Guy Ritchie, regizorul fimului din 2009 "Sherlock Holmes", s-a recăsătorit în 2015 cu modelul britanic Jacqui Ainsley. Ritchie este şi scenarist şi producător britanic. Acesta regizat mai multe filme de succes, în câteva din ele în rolul principal fiind distribuit acelaşi actor, Jason Statham: "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998), "Snatch" (2000), "Swept Away" (2002), "Revolver" (2005), "RocknRolla" (2008), "Sherlock Holmes" (2009) şi "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" (2011). Între 2000 şi 2008 a fost căsătorit cu cântăreaţa Madonna.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici