Madonna şi Guy Ritchie - cuplul cel mai bine îmbrăcat din lume

Madonna şi soţul ei, Guy Ritchie, au fost votaţi drept cel mai bine îmbrăcat cuplu de celebrităţi din lume, potrivit unui top realizat de revista In Style, transmite tabloidul Mirror, în ediţia electronică.

2 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie - cuplul cel mai bine îmbrăcat din lume

Madonna şi Guy Ritchie - cuplul cel mai bine îmbrăcat din lume

Pe locul al doilea în top s-au plasat Brad Pitt şi Angelina Jolie, a căror relaţie se spune că se află într-un moment dificil.

Posh şi David Beckham s-au plasat pe locul al treilea, în timp ce Katie Holmes şi Tom Cruise au intrat abia pe poziţia a noua a clasamentului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici