Madonna şi Snoop Dogg, invitaţi la "MTV Vaults"

Madonna şi rapper-ul Snoop Dogg sunt invitaţi, sâmbătă şi duminică, în emisiunea "MTV Vaults", difuzată de la ora 20.00, pentru a povesti despre preferinţele lor muzicale şi contribuţia postului MTV la dezvoltarea carierei lor.

3 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Snoop Dogg, invitaţi la "MTV Vaults"

Madonna şi Snoop Dogg, invitaţi la "MTV Vaults"

În ediţia de sâmbătă a emisiunii "MTV Vaults", rapper-ul Snoop Dogg dezvăluie telespectatorilor preferinţa pentru muzica lui Frank Sinatra şi plăcerea de a da cu aspiratorul, unul din hobby-urile artistului. În plus, Snoop Dogg vorbeşte despre experienţa trăită la naşterea primului său copil, când a leşinat din cauza emoţiei.

De asemenea, "MTV Vaults" va difuza, duminică, un material despre trecutul Madonnei, cea mai controversată, cea mai iubită şi cea mai bine plătită artistă din lume. De la ora 20.00, telespectatorii postului vor afla cum a participat MTV la dezvoltarea carierei Modonnei, dar şi cum a influenţat Madonna istoria MTV-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici