Magnatul rus Roman Abramovici şi-a creat "armată particulară"

Magnatul rus Roman Abramovici şi-a suplimentat personalul de securitate, creându-şi o "armată particulară" formată din 40 de persoane, ceea ce îl transformă într-unul dintre cel mai bine protejaţi oameni de afaceri din lume, relatează The Sunday Times, în ediţie electronică.

3 afișări
Imaginea articolului Magnatul rus Roman Abramovici şi-a creat "armată particulară"

Magnatul rus Roman Abramovici şi-a creat "armată particulară"

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate, proprietarul clubului de fotbal Chelsea dispune în prezent de circa 20 de gărzi de corp în Marea Britanie şi de tot atâţia angajaţi care să îi asigure securitatea în călătoriile sale în Rusia şi la proprietăţile din străinătate.

Echipa, al cărui cost este estimat la circa 1,8 milioane de euro, este de aproximativ opt ori mai mare decât echipele obişnuite de securitate utilizate de oameni de afaceri şi de persoanele publice. Abramovici, a cărui avere este estimată la circa 16 miliarde de euro, vrea o mai bună protecţie din cauza riscului unei răpiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici