Maia Morgenstern joacă la MTV rolul unui rocker

Actriţa Maia Morgenstern a acceptat invitaţia MTV de a prezenta topul preferinţelor muzicale ale europenilor, "Euro Top 20", iar pentru aceasta a creat personajul "rockerul", improvizând câte o poveste pentru fiecare piesă din ediţia din 15 octombrie a clasamentului.

84 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern joacă la MTV rolul unui rocker

Maia Morgenstern joacă la MTV rolul unui rocker

Actriţa a acceptat cu mare plăcere invitaţia MTV de a prezenta topul preferinţelor muzicale ale europenilor, iar pentru aceasta a creat personajul "rockerul", improvizând câte o poveste pentru fiecare piesă din "Euro Top 20".

"Am primit invitaţia MTV cu mare plăcere. Copiii mei urmăresc MTV şi deci sunt la curent cu ceea ce se întâmplă pe post. La filmare, am fost pusă în situaţia dragă mie de a improviza şi astfel ne-am jucat de-a rockerii, folosind decorul pus la dispoziţie. La MTV am întâlnit nişte tineri minunaţi, care erau şi regizori şi scenarişti, dar şi actori în propriile lor filme", a declarat Maia Morgenstern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici