Mamă şi fiică pe Twitter. Dialogul care face uitat războiul generaţiilor - FOTO

Este modelul felului în care dialogul dintre o mamă şi fiica sa ”topeşte” prejudecăţile sociale. S-a spus că social media este instrumentul folosit exclusiv de tineri. S-a vorbit de războiul imposibil de reconciliat între generaţii. Mărturia lui Delaney Keefe de 17 ani dovedeşte contrariul.

1033 afișări
Imaginea articolului Mamă şi fiică pe Twitter. Dialogul care face uitat războiul generaţiilor - FOTO

Mamă şi fiică pe Twitter. Dialogul care face uitat războiul generaţiilor (Imagine: buzzfeed.com)

Delaney Keefe are 17 ani şi este studentă la James Madison University, Virginia. Tamara, mama sa locuieşte în Carlsbad, California, potrivit buzzfeed.com

De când Delaney este la colegiu, dialogul mamă-fiică s-a mutat în social media. Nimic nou, poate, dar mama sa reuşeşte să suplinească absenţa fizică, să fie mereu pozitivă în momentele grele ale fiicei sale. Delaney i-a împărtăşit problemele, căderile şi întrebările, iar mama sa i-a ridicat mereu moralul.

Luni, Delaney a împărtăşit parte a acestui dialog zilnic pe Twitter. Şi totul a devenit viral. Story-ul de pe @delaney_keefe a fost sharuit de peste 85.000 de ori.

Social media astfel a fost instrumentul prin care a fost împărtăşit un model de relaţie pozitivă, suportivă.

Pentru BuzzFeed News, Tamara a considerat o binecuvântare relaţia cu propria fiică. Tamara observă că dialogul twitter este despre nevoia fiecăruia de dragoste într-un mediu al divizării, individualismului accentuat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici