Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord în privinţa custodiei celor şase copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord în ceea ce priveşte custodia celor şase copii ai cuplului, după ce actriţa a intentat divorţul în luna septembrie ''pentru binele familiei'', scrie contactmusic.com.

2963 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord în privinţa custodiei celor şase copii

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord în privinţa custodiei celor şase copii

Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne vor rămâne în custodia actriţei, în timp ce Brad va continua să îi viziteze sub supravegherea unui terapeut, la sfatul unor profesionişti în îngrijirea copiilor, potrivit unei declaraţii obţinute de E! Online.

''Putem confirma că profesioniştii în îngrijirea copiilor au îngurajat un acord legal, acceptat şi semnat de ambele părţi, în urmă cu o săptămână. Potrivit acordului, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei, dar vor primi în continuare vizite de la tată, sub supravegherea unui terapeut. Totul a fost stabilit de profesioniştii în îngrijirea copiilor în cel mai bun interes al copiilor'', se arată în declaraţia menţionată anterior.

''Nu suntem în poziţie să oferim detalii. Sperăm că acum este clar că evenimentele care au dus la divorţ au implicat minorii şi bunăstarea lor. Credem că toate părţile sunt dispuse să ''vindece'' familia şi vă roagă să fiţi înţelegători în această perioadă dificilă''.

Deşi Brad a fost de acord cu aceşti termeni, actorul în vârstă de 52 de ani a cerut custodie comună, vineri.

Brad Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul lor, Maddox, în vârstă de 15 de ani, în timp ce se aflau la bordul avionului privat al familiei. Angelina a intentat divorţul câteva zile mai târziu după incident.

Mai târziu, s-a raportat că ''Maddox nu a suferit nicio leziune, iar unii martori din avion au descris contactul dintre Brad şi fiul său ca fiind inadecvat''.

Toţi copiii cuplului s-au întâlnit cu un terapist înainte de a-şi reîntâlni tatăl, în eventualitatea că timpul petrecut împreună ar fi ''emoţional''.

O sursă apropiată actriţei a spus: ''Angelina nu încearcă să-i întoarcă pe copii împotriva lui Brad... Îşi doreşte ca ei să aibă o relaţie cu el îndată ce sănătatea şi siguranţa lor este asigurată''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici