Robbie Williams a pozat nud pentru coperta revistei gay "Attitude" - FOTO

Robbie Williams a pozat nud pentru coperta revistei gay "Attitude" şi a declarat că, în trecut, s-a luptat cu dependenţa de sex, relatează nme.com.

3415 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a pozat nud pentru coperta revistei gay "Attitude" - FOTO

Robbie Williams a pozat nud pentru coperta revistei gay "Attitude" - FOTO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Starul pop, care şi-a lansat noul album "The Heavy Entertainment Show" vineri, pe 4 noiembrie, a fost intervievat de John Grant pentru revista "Attitude". Grant cântă în duet cu Williams piesa‘I Don’t Want To Hurt You’, melodie ce figurează pe noul album.

În timpul interviului, Williams a împărtăşit gândurile sale despre cum s-a recuperat după o perioadă în care a fost dependent de sex. Robbie a declarat pentru "Atitudine": "Dependenţa sexuală există. Chiar există. Depresia a fost un subiect tabu, dar nu este înjositor", a adăugat starul. "Încet se schimbă atitudinile. Oamenii vorbesc despre dependenţa de sex şi va deveni un lucru obişnuit şi normal, deoarece aşa ar trebui să se vorbească."

Recent, Robbie Williams a recunoscut că a utilizat tratamente cu botox şi injecţii dermatologice într-o confesiune surprinzătoare despre operaţiile sale estetice. Starul a mărturisit că a apelat la diferite proceduri de chirurgie estetică pentru a-şi menţine tenul tânăr, informează Daily Mail.

Cântăreţul în vârstă de 42 de ani a recunoscut că a apelat la proceduri de chirurgie estetică pentru a-şi menţine tenul tânăr, glumind că nu îşi mai poate mişca muşchii frunţii.

 

 

Potrivit Daily Mail, Robbie a făcut aceste declaraţii la Premiile Attitude Awards din Londra de săptămâna trecută: ''Am avut câteva injecţii dermatologice şi ceva Botox, am avut o intervenţie chirurgicală la bărbie, ceea ce înseamnă că nici măcar nu pot să-mi mişc fruntea.''

Robbie a declarat recent că este preocupat de aspectul său fizic. Cântăreţul britanic a destăinuit: ''Creierul meu este plin de nevroze, griji şi de panică. Munca la acest album a luat trei ani şi am scris peste 75 de cântece. Dar de fiecare dată când mă întorc în studio mă aflu sub presiunea gândului: 'Revii, lucrezi la un album, aşa că ar fi bine să fie un hit, ai 42 de ani, eşti gras, ochii tăi sunt moleşiţi, du-te şi compune un refren mai bun. Este un loc inconfortabil, dar mă propulsează.''

Starul care are doi copii, Teddy, 4 ani şi Caharlton, 23 de luni alături de soţia sa Ayda Field, 37 de ani, a recunoscut că dieta sa pentru cel mai recent turneu al său nu a mers prea bine. El a exprimat: ''În urmă cu câteva luni, am ţinut o dietă şi a avut efect dar a fost cam extremă. Am slăbit trei kilograme în cinci zile. Apoi, după şapte zile, m-am trezit într-o dimineaţă şi m-am gândit, 'Ce ciudat, am o imagine fotografică în mintea mea mâncând struguri cu unt de arahide. Tare ciudat pentru că nu am mâncat aşa ceva. A doua zi m-am trezit şi am mers la baie şi erau firimituri peste tot în baie. A treia noapte, m-am trezit în faţa frigiderului şi am mâncat compulsiv în fiecare noapte. M-am îngrăşat cinci kilograme în mijlocul nopţii fără să ştiu. Acestea fiind zise, am grijă de mine. Nu mănânc carbohidraţi, nu consum zahăr, nu mai sunt amuzant. Port haine pe care le îmbrăcam în anii 90.''

Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a susţinut în premieră un concert în România, anul trecut, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici