Marea paradă "Samba por tu amor! ", cu Wilmark Dance Academy, duminică, la Băneasa Shopping City

Dansatorii profesionişti de la Wilmark Dance Academy, baletul coordonat de Edi Stancu, Antonio dos Santos şi trupa Alemar Capoeira vor străbate, în paşi de samba, centrul comercial Băneasa Shopping City, duminică, de la ora 16:00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

324 afișări
Imaginea articolului Marea paradă "Samba por tu amor! ", cu Wilmark Dance Academy, duminică, la Băneasa Shopping City

Marea paradă "Samba por tu amor! ", cu Wilmark Dance Academy, duminică, la Băneasa Shopping City

În luna februarie, Băneasa Shopping City sărbătoreşte dragostea în paşi de samba. În acest sens, sub deviza "Samba por tu amor!", timp de patru zile Băneasa Shopping City aduce Carnavalul de la Rio la Bucureşti.

Petrecerea a început pe 14 februarie, de Valentine’s Day, efervescenţa dansului şi exuberanţa iubirii continuând la Băneasa Shopping City, în acest weekend, printr-o mare fiesta.

Publicul este invitat să intre în atmosfera Carnavalului de la Rio şi să se lase antrenat de ritmuri de samba şi capoeira. Dansatorii profesionişti de la Wilmark Dance Academy, Antonio dos Santos şi trupa Alemar Capoeira vor face show şi vor arăta paşii de dans specifici Carnavalului de la Rio.

Momentul de maximă atracţie al fiestei va fi marea paradă, care va avea loc duminică, 17 februarie, de la ora 16:00. Wilmark Dance Academy, baletul coordonat de Edi Stancu, Antonio dos Santos şi trupa Alemar Capoeira vor străbate, în paşi de samba, centrul comercial Băneasa Shopping City. Publicul este invitat să se lase antrenat într-o defilare spectaculoasă.

Dragostea "pluteşte în aer" la Băneasa Shopping City din 4 februarie, când a fost lansată aplicaţia "Răspândeşte Dragostea", care poate fi accesată pe www.facebook.com/BaneasaShoppingCity. Astfel, toate cuplurile îşi pot scrie mesajul lor de dragoste în jurnalul virtual al iubirii şi pot să îşi surprindă sufletul pereche. Totodată, cuplurile intră în lupta pentru o excursie romantică. În plus, cei interesaţi îşi pot atrage partenerul în studioul foto pregătit să surprindă momente haioase în doi şi vor primi un magnet cu poza lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici