Mariah Carey mărturiseşte că nu citeşte decât Biblia

Cântăreaţa Mariah Carey, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că nu are prea mult timp la dispoziţie pentru lectură, însă de câte ori are ocazia citeşte Biblia.

36 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey mărturiseşte că nu citeşte decât Biblia

Mariah Carey mărturiseşte că nu citeşte decât Biblia (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Singura carte pentru care îmi fac timp este Biblia", a declarat Mariah Carey, care nu are timp să citescă nici măcar în vacanţă, informează site-ul femalefirst.co.uk.

"Nu am prea mult timp liber, însă încerc să mă asigur că sunt perioade în care nu trebuie să fac nimic. Cel mai bine este să plec în vacanţă. Ador staţiunile tropicale şi să înot în mare", a mai spus cântăreaţa.

Recent au existat speculaţii privind o carte care povesteşte în detaliu viaţa artistei şi pe care vedeta încearcă să o împiedice să ajungă sub tipar.

Potrivit unor surse apropiate cântăreţei, Marih Carey este îngrijorată în legătură cu ceea ce ar putea apărea în această carte cu privire la relaţia sa cu producătorul Damion 'Damizza' Young. Acesta a făcut public, recent, faptul că vrea să facă dezvăluiri despre relaţia de patru ani pe care a avut-o cu Carey.

Totuşi, avocatul artistei i-a scris o scrisoare lui Young în care îi aminteşte despre clauza de confidenţialitate a unui contract semnat cu Mariah Carey, care nu îi permite să facă publice informaţii despre ea.

Cel mai recent film al cântăreţei Mariah Carey, intitulat "Tennessee", în care ea joacă rolul unei chelneriţe care şi-a distrus cariera de cântăreaţă din cauza unui mariaj nefericit, va avea premiera  în cadrul Festivalului de Film Tribeca din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici