Mariah Carey s-a căsătorit cu Nick Cannon

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi starul pop Nick Cannon s-au căsătorit, săptămâna aceasta, în Bahamas, conform mai multor publicaţii internaţionale.

261 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey s-a căsătorit cu Nick Cannon

Mariah Carey s-a căsătorit cu Nick Cannon (Imagine: www.nypost.com)

Conform ediţiei de joi a New York Post, care citează o sursă apropiată cântăreţei, perechea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc la casa lui Carey din Eleuthera, la care au participat familia şi prietenii apropiaţi.

Site-ul web al revistei Latina citează o sursă apropiată lui Cannon şi precizează că cei doi s-au căsătorit miercuri, în timp ce revista In Touch Weekly menţionează că Nick Cannon a achiziţionat un inel în valoare de 2,5 milioane de dolari pentru noua lui soţie.

Reprezentanţii celor doi nu au fost disponibili pentru comentarii cu privire la acest subiect.

Carey, în vârstă de 38 de ani, a lasat de curând hit-ul "Touch My Body", inclus pe albumul "E=MC2", cel mai bine vândut album al lunii aprilie, în topuri. Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele.

Cannon, cu 11 ani mai tânăr decât Carey, a fost actor de televiziune şi filme, printre care "Drumline" sau "Shall We Dance?", şi şi-a făcut debutul în lumea muzicală în 2003, printr-un album care îi poartă numele, urmat de albumul "Stages", în 2006.

Conform presei, cei doi s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul melodiei "Bye, Bye", pe care Cannon l-a regizat, şi se întâlnesc de câteva săptămâni.

Carey a mai fost căsătorită cu producătorul Tommy Mottola, dar au divorţat în 1998. Cannon se află la prima căsătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici