Mariajul lui Jennifer Lopez, în pericol

Mariajul lui Jennifer Lopez se află într-un "moment de răscruce", susţine o publicaţie americană, la scurt timp după ce atât cântăreaţa cât şi soţul ei Marc Anthony au fost văzuţi în oraş fără să poarte verighetele, informează site-ul  Daily Mail.

37 afișări
Imaginea articolului Mariajul lui Jennifer Lopez, în pericol

Mariajul lui Jennifer Lopez, în pericol

Mamă a doi bebeluşi gemeni, Lopez a renunţat pentru o seară la recent descoperita ei viaţă domestică de suburbie, pentru a merge la premiera filmului "Strania poveste a lui Benjamin Button", de săptămâna trecută. La fel ca şi soţul ei, care a ieşit singur în timpul weekendului, Lopez nu a purtat verigheta cu diamant şi nici inelul de logodnă.

Surse din anturajul celor doi artişti, care s-au căsătorit în urmă cu patru ani, susţin că cei doi nu se mai înţeleg bine, din cauza faptului că Marc Anthony este obsedat de control şi că flirtează cu alte femei.

O sursă din anturajul lui Lopez a declarat recent că "Lui (Mark Anthony - n.r.) nu-i place ca ea să fie fotografiată fără el sau ca ea să plece dintr-o cameră fără el". O altă sursă apropiată cuplului a declarat revistei americane US Magazine că cei doi nu au purtat verighetele în mod intenţionat şi că "tot ceea ce face Jennifer este făcut cu un scop bine stabilit".

Cu câteva zile în urmă, Anthony a fost văzut petrecând cu prietenii în clubul Bungalow 8 din New York, fără să poarte verigheta. Surse de la faţa locului au declarat că Anthony a trimis şampanie la masa unor trei femei şi apoi le-a invitat în separeul lui.

Surse apropiate cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez au declarat că, după căsătoria ei cu Mark Anthony, artista a adoptat un stil de viaţă mult mai orientat către valorile familiale, o evidentă modificare a garderobei şi a culminat cu naşterea celor doi gemeni ai cuplului, Max şi Emma, în vârstă de 10 luni.

La începutul acestei săptămâni, Lopez şi Anthony au luat cina împreună în Beverly Hills, iar purtătorul de cuvânt al cântăreţului latino a declarat că cei doi se înţeleg bine şi că sunt în continuare împreună, chiar dacă s-au bucurat, separat, de câte o ieşire în oraş. Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici